O suceveancă și-a înjunghiat mortal fiica de șapte ani și s-a sinucis în Italia. Fetița a fost în sistemul de protecție în județul Suceava până în 2015 când o instanță a decis să fie încredințată mamei


Intră acum și în grupul de

O tragedie s-a produs în zona Torino din Italia după ce o tânără și-a ucis fiica de șapte ani cu mai multe lovituri de cuțit după care s-a sinucis.

Potrivit informațiilor din presa italiană preluate de presa românească, femeia avea 31 de ani și venise în Italia în luna mai a acestui an.

Deși inițial își abandonase fiica în România, aceasta s-a răzgândit  a luat-o în Italia.

Acolo mama, care suferea de o boală psihică gravă și-a înjunghiat copilul cu mai multe lovituri de cuțit, după care s-a sinucis în altă cameră.

Corpurile celor două au fost găsite de bunica fetiței.

Femeia se afla sub supravegherea unui centru psihiatric de lângă Torino.

Directorul adjunct al DGASPC Suceava, Margareta Isăilă, a declarat, duminică, pentru NewsBucovina, că fetiţa a fost preluată în anul 2011 în sistemul de protecţie în grija unui asistent maternal profesionist până în luna august 2014, apoi în grija unui unchi de pe linie maternă.

Isăilă a precizat că în luna aprilie 2015 fetiţa a fost încredinţată mamei după ce instanţa judecătorească i-a redat acesteia exerciţiul drepturilor părinteşti, stabilind totodată monitorizarea mamei pe o perioadă de şase luni de către Serviciul Autoritatea Tutelară din cadrul Primăriei Rădăuţi.

Ea a mai spus că mama a fost consiliată post-integrare în perioada respectivă la DGASPC Suceava.


Intră acum și în grupul de