Spectacol caritabil de Crăciun la Gura Humorului în cadrul Campaniei “Dăruind, vei dobândi!”


Intră acum și în grupul de

Serbarea de Crăciun “Dăruind, vei dobândi”, spectacol caritabil oferit de Servicii Multifuncţionale pentru Copilul aflat în dificultate Gura Humorului, va avea loc luni, 18 decembrie 2017, în Sala Tisa a Hotelului Best Western Bucovina, începând cu ora 15,00.

Coordonatoarea Campaniei “Dăruind, vei dobândi!”, Brânduşa Sorina Bialy, din cadrul DGASPC Suceava, a declarat, vineri, pentru NewsBucovina că spectacolul caritabil ce va fi organizat luni, la Gura Humorului, face parte din campania care se desfăşoară la nivel judeţean în perioada 1-31 decembrie 2017.

Bialy a spus că spectacolul caritabil de la Gura Humorului include colinde, dansuri tradiţionale bucovinene specifice Sărbătorilor de Iarnă, o piesă de teatru, dans modern, iar invitatul special al evenimentului este interpreta Ancuţa Corlăţan din Mănăstirea Humorului.

Ea a precizat că în spectacol vor evolua preşcolari de la Grădiniţa cu Program Prelungit “Casa Piticilor”, elevi ai Şcolii Gimnaziale nr.1, ai Şcolii Gimnaziale “Petru Comarnescu”, ai Şcolii Gimnaziale nr.3 “Teodor Balan” şi ai Colegiului “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului,  beneficiari ai  Serviciilor Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului şi ai Casei de tip familial nr 7, precum şi elevi ai Centrului Școlar de Educație Incluzivă Sf.Andrei din Gura Humorului.

Bialy a menţionat că scopul Campaniei “Dăruind, vei dobândi!” este de a sensibiliza şi informa comunitatea cu privire la problematica adulţilor, a copiilor cu nevoi speciale  şi a copiilor din medii defavorizate.

Organizatorii evenimentului sunt Asociaţia Kontrast-E, iniţiatoarea campaniei, Asociaţia Multicare, SEVA Suceava , SAVE Suceava  şi Fundaţia “Te Aud România” în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de