Primarul Ion Lungu face apel sucevenilor să plătească facturile la încălzire. Ca primar, nu țin pe nimeni la sistemul centralizat, dar cei care rămân trebuie să plătească facturile


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut, miercuri, un apel către sucevenii care beneficiază de încălzire în sistem centralizat să achite facturile emise de Thermonet întrucât datoriile se ridică în prezent la aproape un milion de euro.

„Sucevenii care sunt racordați la sistemul centralizat să achite facturile mai ales că urmează o perioadă geroasă”, a spus Lungu în conferința săptămânală de presă.

El a menționat că soldul este de 4,24 milioane de lei, reprezentând aproape un milion de euro.

„Fac un apel din nou să facă eforturi să plătească aceste facturi. Ca primar nu țin pe nimeni la sistemul centralizat. Cei care rămân la sistemul centralizat trebuie să plătească facturile”, a spus primarul.

El a mai declarat că Primăria Suceava are încă o plată făcută în avans de 1,5 milioane de lei la Thermonet și face efoturi să fie cu facturile plătite la zi la unitățile de învățământ în așa fel încât să se asigure lichidități pentru ca societatea de termoficare să poată funcționa.

Primarul Ion Lungu a mai declarat că dorește depășirea acestei ierni după care va fi făcută o strategie pe termoficare pentru perioada următoare.(T.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de