Un bărbat a murit, iar o femeie a fost grav rănită în urma unui accident produs în Doroteia cu trei autoturisme implicate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit, iar o femeie a fost grav rănită, în urma unui accident rutier produs în localitatea suceveană Doroteia în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit ISU Suceava, în urma accidentului în care au fost implicate trei autoturisme au fost două victime, un bărbat care era încarcerat și o femeie.

Persoana încarcerată a fost extrasă din autoturism în stare de inconștiență și i s-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire, bărbatul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, iar cadrele medicale ale SAJ au declarat decesul, precizează sursa citată.

Cea de-a doua persoană, o femeie, este conștientă, în stare stabilă și a fost transportată la spital de echipajul SMURD.

Din nefericire, victima inconstienta (un barbat) nu a raspuns la manevrele de resuscitare, iar cadrele medicale ale SAJ au declarat decesul.

La fața locului au intervenit modulul SMURD de la Garda de Intervenție Gura Humorului, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.(N.B.)


Intră acum și în grupul de