Posturile de medic şef din cinci secţii ale Spitalului municipal Fălticeni, scoase la concurs


Intră acum și în grupul de

Posturile de medic şef din cinci secţii ale Spitalului municipal Fălticeni au fost scoase la concurs, înscrierea candidaţilor fiind prevăzută până pe 24 martie 2018.

Managerul Spitalului municipal Fălticeni, medicul Vlad Morariu, a declarat miercuri pentru NewsBucovina, că posturile de medic şef pentru Secţiile Chirurgie Generală, Obstetrică Ginecologie, Anestezie Terapie Intensivă, Cardiologie şi pentru Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală din cadrul spitalului au fost scoase la concurs întrucât mandatele de trei ani ale medicilor şefi din aceste secţii s-au încheiat.

El a spus că pentru celelalte patru secţii şi 9 compartimente ale unităţii spitaliceşti fălticenene s-au organizat anul trecut concursuri pentru ocuparea funcţiilor de medic şef.

Morariu a precizat că înscrierea candidaţilor pentru posturile vacante are loc în termen de 15 zile de la data apariţiei acestui anunţ în publicaţia „Viaţa Medicală”, respectiv din 9 martie 2018, iar concursul se organizează după 30 -90 de zile de la publicarea anunţului.

La concurs pot participa medicii cu o vechime de cel puţin cinci ani specialitatea postului, iar candidaţii înscrişi vor susţine o probă scrisă, o probă practică şi un interviu de susţinere a proiectului de management.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de