Un ofițer de poliție aflat în timpul liber a găsit într-un local din Suceava un portofel cu 400 de lei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr ofițer de poliție a găsit un portofel plin cu bani, într-un local din Suceava. Bărbatul se afla în timpul liber, iar după câteva verificări a identificat proprietarul.

„Un tânăr ofițer de poliție aflat în timpul liber a găsit într-un local public din municipiul Suceava un portmoneu căzut în spatele unor scaune. A constatat că în portmoneu se afla suma de 400 de lei dar și câteva înscrisuri. Nu a ezitat să facă un minim de verificări, să pună cap la cap câteva date și în curând a identificat proprietarul. L-a contactat pe acesta, un tânăr de 23 de ani din Suceava și i-a dat o vestea bună. A doua zi, tânărul a fost invitat la sediul IPJ Suceava de unde și-a recuperat în integralitatea lor bunurile pierdute”, a precizat Poliția Județeană Suceava.

Potrivit sursei citate, și o tânără agentă de poliție din Fălticeni care lucrează la un post comunal de poliție a oferit sprijin unei bătrâne de 80 de ani, fapta sa fiind surprinsă de cetețeni, iar imaginile postate pe rețelele de socializare.

„Felicitări pentru disponibilitatea de care a dat dovadă merită și o tânără colegă din Fălticeni care lucrează la un post comunal de poliție și care a fost solicitată la un eveniment. Ulterior, agenta de poliție a înțeles că bătrânețea e o etapă care ne va vulnerabiliza pe toți la un moment dat și a ales să o conducă personal pe o bătrână de 80 de ani la o unitate medicală, aceasta nevând un alt sprijin”, a arătat IPJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de