Puternic incendiu într-o gopodărie din Costișa declanșat intenționat. Pompierii au intervenit cu șapte autospeciale reușind să salveze două gospodării învecinate


Intră acum și în grupul de

Un puternic incendiu s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică la o godpodărie din Costișa din comuna Frătăuții Noi, incendiul fiind declanșat intenționat.

 

ISU Suceava arată că incendiul dintr-o godposărie din Costișa a fost anunțat sâmbătă seara, iar pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență  ale comunelor Frătăuții Noi și Frătăuții Vechi, au intervenit cu șapte autospeciale pentru localizarea și lichidarea acestuia.

La sosirea echipajelor de intervenție ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul locuinței, cu pericol de propagare la proprietățile învecinate.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de peste patru ore.

În flăcări au ars depozitul de furaje și adăpostul de animale, corp comun, pe aproximativ 120 mp, alte anexe, construite din lemn, pe 60 mp, precum și acoperișul casei de locuit pe 80 mp.

Din primele cercetări, cel mai probabil, incendiul a izbucnit în urma unei acțiuni intenționate, arată ISU Suceava care menționează că, din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și două gospodării învecinate.(N.B.)


Intră acum și în grupul de