Autoturism încărcat cu țigări de contrabandă, descoperit de polițiștii de frontieră într-o anexă a unui imobil părăsit, la Lupcina


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au descoperit, într-o anexă ce aparține unui imobil părăsit pe de raza localității Lupcina, un autoturism marca Audi A6, în care au putut fi observate mai multe colete cu țigări.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, autoturismul a fost transportat la sediul poliției de frontieră unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 9.600 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 112.300 lei.

„Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a spus ofiţerul pentru relaţii publice.

Acesta a mai arătat că în cauză se efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de