Țigări de contrabandă ascunse într-un microbuz, depistate de polițiștii din Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 61 de ani s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei după ce polițiștii din Vama Siret l-au prins transportând țigări de contrabandă.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, joi, 6 decembrie a.c., în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară cetățeanul român Gheorghe G., în vârstă de 61 de ani, conducând un microbuz Ford Tranzit, înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

„A fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în compartimentul marfă al autovehiculului, cantitatea de 450 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană”, a menționat ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava.

Astfel, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 675 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de