Direcția Județeană Anticorupție Suceava și-a prezentat bilanțul pentru anul 2018 la USV. Între cele două instituții există un protocol de colaborare pentru prevenirea corupției


Intră acum și în grupul de

Ședința de bilanț a activității desfășurate în 2018 de Direcția Județeană Anticorupție Suceava s-a desfășurat, luni, în Sala Senatului de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava.

Potrivit unui anunț al Prefecturii Suceava, acesta a fost un cadru firesc de desfășurare a unui astfel de eveniment, întrucât între DGA și USV există încheiat un protocol de colaborare, care vizează desfășurarea unor proiecte și activități comune referitoare la prevenirea corupției.

La prezentarea realizată de șeful DGA Suceava, comisar șef Marius Asmarandei, au participat directorul general-adjunct al DGA, comisar șef de poliție Octavian Melintescu, prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, reprezentanți ai unor instituții din structura Ministerului de Interne, rectorul USV, prof. univ. dr. Valentin Popa, în calitate de gazdă a întrunirii.

Au participat, de asemenea, reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava,ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, ai Tribunalului Suceava și alți invitați, precizează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de