Caravana Universității Babeș-Bolyai ajunge joi la colegiile „Ștefan cel Mare” și „Petru Rareș” din Suceava, „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului și „Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc. Studenți ai UBB vor prezenta oferta de studiu la acestă universitate


Intră acum și în grupul de

În data de 4 aprilie, studenți ai Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și voluntari ai Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Boylai (OSUBB) vor susține prezentări ale prestigioasei universități în Suceava la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” de la ora 10 și în Colegiul Național „Petru Rareș” de la ora 12, la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului de la ora 10 și în Colegiul Național „Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc de la ora 9.

               Prezentările fac parte din proiectul Caravana UBB al OSUBB, proiect aflat la a 6-a ediție, care îți propune prezentarea ofertei de studiu a UBB în cât mai multe licee prestigioase din țară. Anul acesta, Caravana UBB ajunge în peste 100 de licee din 31 de orașe, atât din zona Transilvaniei, cât și a Banatului sau Moldovei.

               Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai este structura ce are ca scop apărarea drepturilor și intereselor studenților universității, precum și organizarea de proiecte în beneficiul studenților și al universității și reunește studenți din toate facultățile UBB.

              Universitatea Babeș-Bolyai este cea mai mare instituție de învățământ superior din România, având aproximativ 38 000 de studenți. A fost inclusă în diferite topuri internaționale ale universităților pe poziții importante, fiind clasată drept cea mai prestigioasă universitate din țară. Cuprinde 21 de facultăți cu specializări diferite, de la Matematică-Informatică, Biologie și Geologie, Chimie, Fizică, Științe Economice, la Drept, Litere, Psihologie, Sociologie, Teatru și Televiziune. (C.P.)


Intră acum și în grupul de