Țigări de contrabandă de aproximativ 130.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră într-un garaj din Lupcina


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat, marți dimineață, țigări de contrabandă de aproximativ 130.000 lei, într-un garaj din Lupcina.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că marți, 9 aprilie a.c., în jurul orei 06.00, un echipaj al poliției de frontieră s-a deplasat la domiciliul unei persoane de pe raza localităţii Lupcina unde, cu acordul proprietarului, a intrat în curtea locuinței, iar în garaj a descoperit o cantitate mare de ţigări de provenienţă ucraineană.

„Fiind întrebat cu privire la provenienţa ţigărilor, proprietarul imobilului a declarat oamenilor legii că acestea nu-i aparţin şi nu are cunoştinţă de modul cum au ajuns la el în garaj. Întreaga cantitate de ţigări a fost transportată la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 11.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 128.700 lei”, a menționat comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan.

El a mai spus că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar în continuare se desfășoară activități specifice, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea documentării întregii activități infracționale.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de