Tânăr băut și cu drept de circulație doar pe teritoriul Angliei a produs un accident la Bunești după care a plecat pe jos fiind găsit de polițiști pe un drum lăturalnic


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Bunești este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce a condus băut un autoturism deși are permis doar pentru Anglia a provocat un accident și a plecat din zonă.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă, Secţia 12 Poliţie Rurală Preuteşti a fost sesizată prin 112 că șoferul unui autoturism a avariat un vehicul parcat pe raza comunei Bunești, iar bărbatul de la volan pare sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul pe strada Eroilor din comuna Buneşti, un localnic de 29 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat un autoturism parcat în afara părţii carosabile, după care, a coborât de la volan și a plecat de la fața locului, fiind identificat pe un drum lăturalnic.

Iniţial, bărbatul de 29 de ani a negat faptul că el a condus autoturismul, după care a recunoscut fapta.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul deţine permis de conducere emis de autorităţile din Anglia, însă valabil numai pe teritoriul acestui stat.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de