Un șofer fără permis din Rădăuți, încercând să fugă de polițiști, s-a oprit în bordură


Intră acum și în grupul de

Marți, aproape de miezul nopții, polițiștii au efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism VW, ce circula pe strada str. Ștefan cel Mare din municipiu Rădăuți.

Semnale polițiștilor au fost ignorate de conducătorul auto, care și-a continuata deplasarea spre direcția comunei Marginea.

Patrula a început urmărirea vehiculului fugar. La un moment dat, pe aceeași stradă, în dreptul autogării din localitate, conducătorul autoturismului a efectuat manevra de întoarcere continuând deplasarea spre str. Piața Unirii.

La intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Spitalului, acesta a efectuat viraj la dreapta moment în care a pierdut controlul mașinii intrând în coliziune cu bordura ce delimitează trotuarul de carosabil.

După coliziune polițiștii au identificat șoferul în persoana unui localnic de 19 ani, care nu posedă permis de conducere.

S-a întocmit dosarul penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.

Tot în noaptea de marți, un tânăr fără permis de conducere a fost identificat de polițiștii din municipiul Suceava. Șoferul de 25 de ani a unui BMW a fost oprit pentru control pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din localitate. Acesta avea permisul de conducere suspendat, iar autoturismul său nu avea nicio poliță RCA. Prin urmare, tânărul a fost sancționat contravențional, fiindu-i ridicate plăcuțele cu numerele de înmatriculare. Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.

Amintim că în noaptea de luni, în județul Suceava, au fost înregistrate alte două cazuri în care polițiștii au recurs la urmărirea în trafic a șoferilor care nu s-au oprit la semnalele regulamentare efectuate de polițiștii suceveni. Ambii șoferi au fost prinși, constatându-se că s-au urcat la volan băuți.


Intră acum și în grupul de