Încă un motociclist grav rănit, într-un accident în comuna Arbore


Intră acum și în grupul de

Un motociclist de 38 de ani a fost grav rănit în urma unui accident ce a avut loc în comuna Arbore.

Potrivit IPJ Suceava, în dimineața de miercuri, în timp ce conducea motocicleta pe DJ 178 din comuna Arbore, bărbatul a fost surprins de apariția pe carosabil de pe un drum neclasificat, a autoturismului condus de un localnic de 43 de ani, care nu i-a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident, a rezultat rănirea gravă a conducătorului motocicletei care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători de vehicule au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Amintim că în ultimul timp au fost înregistrate mai multe accidente în care au fost implicați motocicliști. Unele s-au soldat cu decese.

Astfel, duminica trecută, un motociclist de 25 de ani a decedat după ce a intrat într-un microbuz la Poiana Stampei.

Apoi, marți, un tânăr de 17 ani a fost rănit într-un accident la Suceava, produs după ce o șoferiță nu i-a acordat prioritate.

Recent, un tânăr de 21 de ani a murit ce motocicleta pe care o conducea a intrat în coliziune cu un motostivuitor în comuna Șerbăuți.


Intră acum și în grupul de