FOTO // Trei tineri din Suceava au fost răniți după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un stâlp


Intră acum și în grupul de

Trei tineri suceveni au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public de pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava.

Impactul s-a produs luni, în jurul orelor 22:00. La volanul mașinii marca Jaguar se afla un sucevean de 23 de ani, care a pierdut controlul vehiculului, a intrat în coliziune cu gardul S.C. TPL Suceava şi un stâlp de iluminat public.

După impact, autoturismul a luat foc, fiind necesară intervenția pompierilor. Mașina a ars practic în totalitate, la fel și stâlpul. Amănuntele incendiului puteți afla aici.

La fața locului s-au deplasat și reprezentanții Primăriei, dar și cei ai unor firme, care vor efectua lucrări pentru înlocuirea stâlpului de iluminat public.

Precum am menționat, șoferul de 23 de ani și doi pasageri de 16 și 22 de ani au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de