Poliţiştii de frontieră, vizitaţi de copii


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră au primit luni dimineaţă vizita copiilor din două şcoli rădăuţene. „Ziua Internaţională a Copilului, ce se sărbătoreşte pe 1 Iunie, a dat prilejul poliţiştilor de frontieră suceveni să organizeze diverse manifestări prin care să ofere mici bucurii copiilor. Această zi a fost declarată de poliţiştii de frontieră „Ziua porţilor deschise”. Cu acest prilej, organizatorii au invitat în cadrul unităţii, copii din municipiul Rădăuţi care au putut intra în tainele meseriei de poliţist de frontieră”, spune subcomisarul Ilie Poroch-Serişan, purtător de cuvânt al IJPF Suceava.

Potrivit acestuia, aproximativ 200 de copii de la Şcolile Generale nr. 3 şi nr. 5 din municipiul Rădăuţi, au vizitat Sala de Cultură şi Tradiţii a Inspectoratului, au văzut de ce tehnică dispun poliţiştii de frontieră la executarea misiunilor, precum şi armamentul cu care aceştia sunt dotaţi.

Copiii au fost încântaţi de cele văzute la Poliţia de Frontieră, iar unii mai curajoşi şi-au exprimat deja dorinţa de a îmbrăţişa această meserie atunci „când vor fi mari”.


Intră acum și în grupul de