Un ucrainean a ascuns ţigările de contrabandă în toate spaţiile goale pe care le-a găsit prin maşină


Intră acum și în grupul de

În ultimele 3 zile, poliţiştii de frontieră suceveni au ridicat în vederea confiscării 3345 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 13.516 lei, ţigări achiziţionate din Ucraina, cu scopul de a fi revândute în România în vederea obţinerii de profit. Potrivit IJPF Suceava, sâmbătă, la Puntul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Opel”, cetăţeanul ucrainean P. Valeriy, în vârstă de 36 de ani.

În urma controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în aripile laterale din spate, în locaşul roţii de rezervă, în tetierele scaunelor, sub scaunele din faţă şi sub bancheta din spate, un număr de 500 pachete de ţigări marca „More”, de provenienţă ucraineană.

Cetăţeanul ucrainean a declarat echipei de control că intenţiona să introducă ţigările în România cu scopul de a le comercializa pe piaţa neagră, în vederea obţinerii de profit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2.100 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către organele vamale, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Autoturismul marca „Opel” a fost indisponibilizat, până la achitarea amenzii contravenţionale.


Intră acum și în grupul de