Un tânăr băut a intrat cu mașina în sensul giratoriu de la Păltinoasa. El circula cu viteză excesivă și a pierdut controlul mașinii


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din comuna suceveană Frumosu este cercetat penal după ce, băut fiind, a circulat duminică dimineața pe DN 2 E băut și cu viteză și nu a mai putut controla mașina intrând în sensul giratoriu cu DN 17 din Păltinoasa.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică dimineața în jurul orelor 04.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 E, pe raza comunei Păltinoasa, un tânăr de 29 de ani, din comuna Frumosu, pe fondul vitezei sporite și a consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în sensul giratoriu de la intersecția DN2E cu DN 17.

Din accident a rezultat avarierea autoturismului.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de