Un bărbat a fost rănit după ce o mașină a intrat în coliziune, pe timp de noapte, cu o căruță neechipată cu elemente reflectorizante

Un nou accident rutier cu implicarea unei căruțe neechipate corespunzător pentru timpul de noaptea s-a produs în județul Suceava, pe DN 2H din comuna Horodnic de Jos.

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 04:14.

Potrivit datelor IPJ Suceava, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2H din comuna Horodnic de Jos, un bărbat de 57 de ani din municipiul Rădăuți a intrat în coliziune cu atelajul hipo neechipat cu elemente reflectorizante şi luminoase condus de un bărbat de 22 de ani din comuna Stroieşti, care circula în faţa sa, în aceeași direcție de mers.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a căruţaşului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru căruțaș, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.           

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

loading...