Un cuplu a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs în municipiul Suceava. Conducătorul auto a pătruns neregulamentar într-o intersecție unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Doi suceveni, bărbat și femeie, au ajuns la spital cu diferite traumatisme suferite într-un accident rutier ce a avut loc miercuri, în jurul orei 04:30.

Potrivit datelor IPJ Suceava, bărbatul de 67 de ani, fiind la volanul unui autoturism și conducând pe str. Gheorghe Doja din mun. Suceava, la intersecția cu str. Calea Unirii nu a respectat semnificația indicatorului ,,STOP”, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune frontal-laterală cu autoturism condus regulamentar de către un bărbat de 31 ani din comuna Hânțești.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 67 de ani şi a unei femei de 68 de ani, pasageră în același autoturism. Aceștia au fost transportați la spital, bărbatul fiind diagnosticat cu TCC cu excoriații frontale”, iar femeia ,,contuzie umăr stâng”.

Cei doi conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de