Mai mulți suceveni băuți au fost prinși de poliție la volan pe șoselele județului. Doi dintre ei nu au nici permise de conducere


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de luni, 13 ianuarie, polițiștii suceveni din nou au identificat șoferi care au condus în stare de ebrietate. Amintim că și în weekend mai mulți conducători auto au fost prinși băuți la volan.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 02:10, pe DJ 176 din comuna Frumosu a fost oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 22 de ani din comuna Fundu Moldovei.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

Apoi, în jurul orei 02:00, un alt autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani din comuna Şcheia, a fost oprit pe strada Celulozei din municipiul Suceava. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, bărbatul avea o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Pe lângă asta, tot luni, un tânăr de 22 de ani, din comuna Fundu Moldovei, a ajuns în arest pentru 24 de ore, după ce a fost prins cu o zi în urmă băut și fără permis la volan. Acesta de asemenea este cercetat penal pentru „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere” și „conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de