Un bărbat, băut și fără permis, a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un stâlp din comuna Todirești


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Todirești, a ajuns la spital după ce a comis un accident rutier pe raza comunei de domiciliu.

Luni noaptea, acesta s-a urcat la volanul unei Dacii Logan deși nu are permis și era băut. Pe un drum neclasificat de pe raza comunei menționate, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp din beton al rețelei de distribuție a energiei electrice.

Imagine ilustrativă

Bărbatul a fost rănit, fiind preluat de un echipaj medical de urgență SMURD C1 și transportat la UPU – Spitalul Județean de Urgență “ Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticat cu TCC prin accident rutier, plăgi escoriate mână dreaptă, contuzie toracică, halenă alcoolică. 

Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 35 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto.  

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de