Trei persoane rănite în două accidente rutiere provocate de șoferii care nu au acordat prioritate de trecere, la Suceava și Verești


Intră acum și în grupul de

Două accidente rutiere provocate de șoferi iresponsabili au avut loc în cursul zilei de marți, în municipiul Suceava și comuna Verești. În ambele cazuri este vorba despre neacordarea priorității de trecere altor autoturisme, conduse regulamentar. Prin urmare, trei persoane au fost rănite.

Accidentul de la Suceava s-a produs în jurul orelor 10:15, pe bld. 1 Decembrie 1918. Un bărbat de 51 de ani, din comuna Șcheia, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia pe strada menționată, la intersecţia semaforizată cu str. Calea Obcinelor, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Audi condus din sens opus de către un localnic de 21 ani, intrând în coliziune cu acesta.

Imagine ilustrativă

În urma impactului a fost rănit tânărul sucevean, care a fost examinat de către un echipaj medical sosit la faţa locului, însă a refuzat să fie transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare.

Ulterior, la Spitalul Judeţean Suceava s-a prezentat numita o femeie de 45 de ani, tot din Suceava, care a declarat faptul că a fost pasageră în autoturismul marca Dacia şi acuza dureri în zona capului. În urma investigaţiilor efectuate de medicii de la secţia U.P.U a Spitalului Judeţean Suceava i s-a stabilit următorul diagnostic: ”T.C.C minor, contuzie mână dreaptă şi picior drept.”  

Accidentul din comuna Verești s-a produs în seara aceleiași zile. Un tânăr de 25 ani, din, com. Moara, în timp ce conducea autoutilitara marca Ford, pe DJ 290, în sat/com. Verești, la intersecția cu DJ208B, nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu auto marca Opel, condus regulamentar de un alt tânăr, de 24 ani, din com. Fântânele, care circula pe drumul prioritar.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unuia dintre șoferi, care a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Judeţean Suceava, secția UPU, fiind diagnosticat cu ,,TCC minor şi contuzie genunchi drept”.

Toți cei patru șoferi implicați au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Totodată, în ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de