Un tânăr din Vereşti a fost plasat în arest preventiv și este cercetat penal după ce l-a făcut KO pe un polițist venit să aplaneze conflictul dintre el și o vecină


Intră acum și în grupul de

Un tânăr are probleme serioase cu legea după ce a provocat scandal cu o vecină, iar apoi a lovit un polițist sosit să aplaneze conflictul.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, care supraveghează cercetările, faptele au avut loc în data de 1 mai.

Atunci, la poliție a parvenit un apel care a sesizat un scandal cu membri ai unei familii din satul Corocăieşti, comuna Vereşti.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 25 de ani, din localitatea amintită, a provocat scandal și a adresat amenințări cu acte de violență vecinei sale.

Ulterior, acesta a adresat injurii și amenințări cu acte de violență echipajului de poliție sosit la fața locului. Totodată, acesta a lovit cu piciorul în zona abdominală unuia dintre agenţii de poliţie care, în căzătură, s-a lovit la membrul superior stâng, suferind leziuni fizice ce necesită pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Prin urmare, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

În prezent, tânărul este cercetat pentru „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „ameninţare” și două infracţiuni de „ultraj”.


Intră acum și în grupul de