Un tânăr din Vereşti a fost plasat în arest preventiv și este cercetat penal după ce l-a făcut KO pe un polițist venit să aplaneze conflictul dintre el și o vecină

Un tânăr are probleme serioase cu legea după ce a provocat scandal cu o vecină, iar apoi a lovit un polițist sosit să aplaneze conflictul.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, care supraveghează cercetările, faptele au avut loc în data de 1 mai.

Atunci, la poliție a parvenit un apel care a sesizat un scandal cu membri ai unei familii din satul Corocăieşti, comuna Vereşti.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 25 de ani, din localitatea amintită, a provocat scandal și a adresat amenințări cu acte de violență vecinei sale.

Ulterior, acesta a adresat injurii și amenințări cu acte de violență echipajului de poliție sosit la fața locului. Totodată, acesta a lovit cu piciorul în zona abdominală unuia dintre agenţii de poliţie care, în căzătură, s-a lovit la membrul superior stâng, suferind leziuni fizice ce necesită pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Prin urmare, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

În prezent, tânărul este cercetat pentru „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „ameninţare” și două infracţiuni de „ultraj”.

loading...