Doi adolescenți, care se deplasau cu biciclete, au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere produse la Suceava și Brodina. Unul dintre ei se află în stare gravă


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de luni, 18 mai, în județul Suceava au avut loc două accidente cu implicarea adolescenților care se deplasau cu biciclete. Ambii au ajuns la spital, unul fiind în stare gravă.

Potrivit IPJ Suceava, primul accident a avut loc în jurul orei 19:15, pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava.

Un localnic de 16 ani, care ce se deplasa cu bicicleta, a efectuat un viraj la stânga spre strada Nicolae Labiș și a fost acroșat de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 55 ani din comuna Udești.

Biciclistul a fost grav rănit și transportat la spital.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celălalt accident a avut loc în jurul orei 18:00, în comuna Brodina. Mai exact, un biciclist de 11 ani a ieşit din curtea unui magazin alimentar pe un drum comunal neclasificat şi nu s-a asigurat, fiind acroşat de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 24 ani din oraşul Vicovu de Sus.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a biciclistului care a fost transportat, cu ambulanţa, la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale.


Intră acum și în grupul de