Patru suceveni au prins și imobilizat hoții care au încercat să fure mai multe componente auto din magazia unei locuințe din Suceava


Intră acum și în grupul de

Patru suceveni au reușit, luni, să prindă hoții care erau cât pe ce să-i lase fără mai multe componente auto. Aceștia i-au imobilizat pe hoți și au sesizat Poliția.

Concret, doi din cei patru suceveni locuiesc într-un imobil de str. Calea Cernăuţi, unde dețin și un service auto şi o locuinţă prevăzută cu anexă. La data amintită, cei doi aveau în vizită alți doi prieteni.

La un moment dat, în timp ce cei patru se aflau în locuinţă, persoane necunoscute au pătruns prin gardul împrejmuitor în magazia imobilului, de unde au sustras mai multe componente auto.

Când au auzit zgomote, cei patru au ieşit din locuinţă observând-i pe cei doi hoți.

În momentul când s-au apropiat ei, aceştia au fugit, părăsind proprietatea, abandonând pe drum o capotă de culoare albastră, o tobă de eșapament şi un radiator.

Un sucevean a ocolit imobilul şi a ieşit în faţa autorilor pe un teren viran împânzit cu vegetaţie, din apropiere locuinţei și în scurt timp în acel loc au venit şi ceilalți, care i-au imobilizat pe autori, iar ulterior au anunţat organele de poliţie.

La sosirea organelor de poliţie, autorii au fost identificaţi ca fiind un tânăr de 19 ani din com. Șcheia și un bărbat de 36 de ani din com. Pătrăuți.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii tentaticei la infracţiunea de „furt calificat”.  


Intră acum și în grupul de