Detaliile accidentului de Spătărești, cu trei persoane rănite: Impactul s-a produs din cauza nepăstrării distanței în trafic


Intră acum și în grupul de

După cum am relatat anterior, marți seara s-a produs un accident rutier cu trei victime și tot atâtea vehicule implicate.

Pe lângă cele relatate, IPJ Suceava mai arată că impactul s-a produs în jurul orei 17:10. Astfel, șoferul (43 de ani, din Fălticeni) unui autoturism, după o curbă nu a păstrat o distanță suficientă față de autoutilitara condusă de un bărbat de 32 ani din comuna Baia, care circula în fața sa.

Bărbatul din Fălticeni a frânat și a virat stânga pentru a evita coliziunea cu aceasta, moment în care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de 33 ani din comuna Drăgușeni, care circula din sens opus.

Sursa menționează că din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor celor două autoutilitare precum şi a unei femei de 28 ani din comuna Baia, pasager în una din autoutilitare.

Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de