Se dau apartamente prin ANL (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Peste 80 de familii de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ vor primi un cadou mult aşteptat şi binemeritat la finele anului în curs, a anunţat miercuri, primarul Ion Lungu. Potrivit acestuia, în cel mai scurt timp, celor 86 de familii le vor fi înmânate cheile de la apartamentele obţinute prin programul ANL. Şase locuinţe sunt situate în cartierul Burdujeni, iar restul se află în zona Metro.

În plus, pentru alte circa 40 de familii care au trăit în locuinţe naţionalizate se caută o rezolvare a problemei. Din câte se pare, cu siguranţă aceasta va fi găsită odată cu repartizarea apartamentelor construite prin programul ANL.

Edilul-şef sucevean a făcut un apel către cei interesaţi să primească o locuinţă prin programul ANL să treacă pe la Primărie pentru a-şi reactualiza dosarele, termenul limită fiind 26 octombrie. „Îi rog pe toţi cei care au depus dosare să treacă de urgenţă pe la Primărie şi să completeze actele necesare, în caz contrar ei riscă să nu fie luaţi în considerare şi să piardă posibilitatea de a intra în posesia locuinţei. Noi încercăm să rezolvăm cât mai repede analiza dosarelor pentru ca toţi beneficiarii să aibă posibilitatea să-şi petreacă sărbătorile în casă nouă”, a conchis Lungu.


Intră acum și în grupul de