Controale mai aspre în județul Suceava pe fondul creșterii numărului cazurilor de Covid-19. Prefectura Suceava: Recomandăm sucevenilor să rămână implicați în acțiunile de prevenire a infectării cu noul coronavirus


Intră acum și în grupul de

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan a dispus efectuarea de controale ample, zilnice, având în vedere tendința de creștere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

Prin urmare, în cursul zilei de 24 iunie, polițiștii suceveni au efectuat, verificări la 22 de societăți comerciale și 3.774 de persoane, fiind aplicate nouă sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19.

Prefectura precizează că zilnic, pe teren se află echipe mixte de control, formate din reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, ITM, ISU, DSP și DSVSA. Aceștia vor controla aplicarea măsurilor de protecție împotriva infectării cu COVID-19, în special în centrele comerciale, în mijloacele de transport în comun și la angajatori din județ.

„Recomandăm sucevenilor să respecte măsurile dispuse pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19 și să rămână la fel de responsabili și implicați în acțiunile de prevenire a infectării cu noul coronavirus,” precizează Prefectura.


Intră acum și în grupul de