O femeie din Baia ce traversa strada prin spatele unei autoutilitare a murit după ce a fost lovită de mașină al cărui șofer nu s-a asigurat la manevra de mers înapoi. Poliția a stabilit că vinovați sunt și șoferul și femeia pentru că nu s-au asigurat


Intră acum și în grupul de

O femeie de 88 de ani din comuna Baia a murit, sâmbătă dimineața, după ce vineri seara a fost lovită de o autoutilitară al cărui șofer nu s-a asigurat la manevrea de mers înapoi.

Potrivit Poliției, un bărbat de 42 de ani din Baia conducea vineri seara o autoutilitară pe str. Învățător Ilie Gavrilescu de pe raza satului Baia, în fața unui magazin și nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, motiv pentru care a accidentat o femeie de 88 ani din Baia care a traversat strada prin spatele autoutilitarei fără să se asigure.

În urma accidentului femeia a fost rănită și  a fost transportată de un echipaj de ambulanță la Spitalul Județean Suceava unde a murit sâmbătă dimineața.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00, alcool pur în aerul expirat.

Poliția a stabilit că vinovat de producerea accidentului sunt și șoferul care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, cât și pietonul care a traversat strada fără să se asigure.

               În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ”ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de