Berchișești: Carambol cu patru mașini pe DN 2 E din care trei din Iași după ce un șofer ieșean nu a păstrat distanța față de mașina din față. O persoană a fost rănită


Intră acum și în grupul de

Patru autoturisme au fost implicate, sâmbătă, într-un carambol provocat de un șofer din Iași care nu a respectat distanța față de mașina care se afla în fața lui pe DN 2 E la Berchișești.

Astfel, sâmbătă un bărbat de 33 ani, din comuna ieșeană Bîrnova care conducea un autoturism Ford Mondeo, pe DN 2 E în afara localităţii Berchișești, dinspre Fălticeni către Gura Humorului, datorită nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul marca VW Passat, condus regulamentar de un bărbat de 53 ani, din comuna Bîrnova, care a fost proiectat către înainte într-un autoturism Audi A4, condus regulamentar de un bărbat de 42 ani, din municipiul  Iași.

Acesta, la rândul său a fost proiectat către înainte într-un autoturism Seat Toledo, condus regulamentar de un bărbat de 59 ani din comuna Drăgoiești, care a oprit pentru a depăși un autoturism ce staționa pe marginea părții carosabile ca urmare a unor defecțiuni.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, pasager pe bancheta din spate a autoturismului VW Passat, care a fost transportată la Spitalul Fălticeni, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul „contuzie torso-lombară”, nerămânând internată.

Șoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile.

Toţi cei patru conducători auto au fost conduşi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru  „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de