FOTO // Incendiu la un magazin alimentar din Gura Solcii. Pompierii suceveni au lichidat la timp focul, care era să se propage la o moară și o casă de locuit


Intră acum și în grupul de

Un magazin alimentar din localitatea suceveană Gura Solcii, comuna Grănicești, a fost puternic afectat de un incendiu izbucnit duminică seara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Slt. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat șa ora 17:01 și a fost lichidat la 21:15, în urma intervenției a militarilor Detașamentului de Pompieri Rădăuți cu două autospeciale.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul magazinului și la o porțiune din acoperiș, existând pericolul de propagare la o moară (aflată la demisolul construcției, corp comun), la o casă de locuit și la anexele gospodărești ale acesteia.

Până la urmă, au ars bunuri din interiorul magazinului (mărfuri diverse, vitrine frigorifice, un automat de cafea, o casă de marcat și altele), precum și, parțial, acoperișul clădirii.

Pe de altă parte, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat moara, casa de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de