Detaliile accidentului de pe Calea Unirii: Un botoșănean a pierdut controlul mașinii și a pătruns pe contrasens. Cazul este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Duminică seara, traficul din Suceava a fost îngreunat din cauza unui accident produs pe Calea Unirii, în urma căruia au fost rănite ușor două persoane.

Pe lângă cele relatate anterior, adăugăm faptul că accidentul a avut loc în jurul orei 16:20. Datele IPJ Suceava arată impactul s-a produs după ce un botoșănean de 53 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Astfel, el a pătruns pe sensul opus de mers și intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, condus regulamentar de un bărbat de 35 ani din judeţul Neamț. 

Ulterior, mașina condusă de cel din urmă a fost proiectată în autoturismul care circula în spatele său, condusă regulamentar de un bărbat de 51 ani, din orașul Siret.

Sursa precizează că în urma accidentului două persoane au fost rănite ușor și transportate la spital. Este vorba despre șoferul din Botoșani și o femeie, pasageră pe locul din dreapta față în autoturismul condus de bărbatul din Neamţ.

IPJ Suceava mai menționează că șoferii din Siret și Neamț au fost testați cu aparatul etilotest, niciunul nefiind băut.

În același timp, conducătorul auto din Botoșani nu a putut fi testat din cauza stării de sănătate, dar ulterior la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de