Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc care a tăiat patru molizi nemarcați dintr-o parcelă care nu-i aparține a fost surprins de jandarmii suceveni când încerca să-i încarce în căruță


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 35 de ani din Câmpulung Moldovenesc care a tăiat patru molizi dintr-o parcelă care nu-i aparține a fost surprins, luni, de jandarmi când încerca să-i încarce în căruță.

Potrivit IJJ Suceava, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, un echipaj de jandarmerie din cadrul Postului Montan Câmpulung Moldovenesc a depistat o persoană care a tăiat ilegal mai mulţi arbori.

Jandarmii au constatat că în dimineața de luni, bărbatul din localitatea Câmpulung Moldovenesc, s-a deplasat cu o căruță în zona împădurită cunoscută sub denumirea “Bunești”. 

Acesta a tăiat patru arbori dea molid, nemarcați de lucrătorii silvici, de pe un teren care nu-i aparţine, cu intenţia de a-i încărca în atelajul hipo și de a-i transporta la domiciliu.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4000 lei, iar cantitatea de 4, 40 mc de material lemnos, a fost predată în custodie Ocolului Silvic Pojorâta.


Intră acum și în grupul de