Un mopedist băut a intrat într-un biciclist la Marginea, iar ambii au ajuns în șanț


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 32 de ani din Marginea este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni rutiere după ce a condus băut un moped neînmatriculat și a intrat în coliziune cu un biciclist de 17 ani.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri seara în jurul orelor 22:00, în timp ce conducea mopedul pe raza comunei Marginea un localnic de 32 de ani a intrat în coliziune cu un biciclist de 17 ani din comuna Marginea care circula pe acelaşi sens de mers.

Din impact ambii au căzut în şanţul de beton de pe partea dreaptă a drumului, iar tânărul de 17 ani a fost rănit uşor, după care ambii au părăsit locul accidentului.

Ulterior la domiciliul tânărului de 17 ani s-a solicitat intervenţia unui echipaj medical, acesta fiind transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că, mopedul nu era înregistrat/înmatriculat, iar conducătorul mopedului a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru  „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „vătămare corporală din culpă”, „modificarea locului accidentului” și „părăsirea locului accidentului”, ce va fi soluționat procedural


Intră acum și în grupul de