Un adolescent acuzat de patru furturi în Fălticeni și conducerea unui autoturism băut și fără permis a fost plasat de procurori sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr sucevean care încă nu a atins vârsta majoratului a fost plasat sub control judiciar de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției menționate, tânărul are în „palmares” trei infracțiuni de furt calificat, furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Concret, în perioada ianuarie-martie 2019, pe timpul nopţii, a sustras din două autovehicule parcate în Fălticeni, mai multe bunuri, valoarea totală a prejudiciului fiind de 9300 lei.

Pe lângă asta, în data de 10 martie 2019, el a sustras și un autoturism pe care l-a condus pe drumurile publice, până în localitatea Hârtop şi înapoi având o alcoolemie peste limita legală şi fără a deţine permis de conducere.

Ulterior, în noaptea de 10/11 iulie 2020, prin escaladarea unui geam exterior al locuinţei, care era deschis, el a sustras dintr-un apartament situat la parterul unui bloc din mun. Fălticeni o sumă de bani, telefoane mobile şi bijuterii din aur valoarea totală a prejudiciului fiind de 7000 lei.                                    


Intră acum și în grupul de