Un bărbat din Verești care transporta lemn cu un tractor s-a asigurat că are actele în regulă pentru materialul lemnos, dar nu avea permis și tractorul era neînmatriculat


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au verificat în trafic, vineri, un transport de material lemnos efectuat cu un tractor pe raza orașului Dolhasca și au constatat, surprinzător, că acesta avea actele în regulă, dar că șoferul nu avea permis, iar tractorul neînmatriculat.

Astfel, un echipaj de poliție aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe raza satului Valea Poienei, oraș Dolhasca, a oprit în trafic un ansamblu format din tractor și remorcă care transporta o cantitate de material lemnos.

În acest context, s-a constatat faptul că șoferul, un bărbat de 58 ani din  Verești poseda aviz de însoțire al materialului lemnos, dar nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie și atât tractorul cât și remorca nu era înregistrată, respectiv înmatriculată.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât nu a fost necesară transportarea acestuia la spital în vederea prelevării de probe biologie pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz bărbatul este cercetat penal pentru  ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” , urmând a fi formulate propuneri procedurale prin unitatea de parchet competentă.


Intră acum și în grupul de