Un bărbat din satul Humoreni, bine băut, și-a incendiat intenționat propria casă, care mai fusese afectată prin incendiere luna trecută


Intră acum și în grupul de

Un caz straniu a avut loc miercuri seara, în satul sucevean Humoreni, comuna Comănești. O localnică a sesizat poliția despre faptul că fratele său (35 ani) și-a incendiat intenționat locuința, care a suferit deja de pe urma unui incendiu produs la începutul lunii august.

De menționat că imobilul în care locuiește bărbatul se află în aceeași curte cu casa părintească în care locuiește și sora lui, ambele aparținând tatălui lor.

Astfel, sora bărbatului a relatat că în seara zilei amintite l-a văzut pe fratele său în stare avansată de ebrietate la domiciliu. La un moment dat, el a părăsit casa, îndreptându-se grăbit către dealul aflat în proximitatea locuinței.

Imediat femeia a observat un nor de fum care ieșea din imobilul în care locuiește fratele său și a sunat 112.

Precizăm că imobil a fost distrus prin incendiere în data de 06.08.2020.

La fața locului s-a deplasat un detașament din cadrul ISU Suceava și pompierii voluntari din cadrul Primăriei Comănești. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 10 min, fiind incendiat numai patul ce se afla în locuință. Valoarea prejudiciului creat prin incendiere a fost estimată de către la aproximativ 150 lei.

De menționat că vecinele bărbatului, au declarat că acum o zi, în timp ce se aflau pe drumul public din localitate, au fost amenințate de către el cu incendierea locuințelor.

Un alt aspect ce merită trecut în revistă e faptul că bărbatul a părăsit locul faptei până la sosirea echipajului de poliție. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”distrugere prin incendiere” și ”amenințare”.


Intră acum și în grupul de