O persoană implicată în accidentul de la Prisaca Dornei a murit la spital, iar alta e în stare gravă. Detaliile accidentului


Intră acum și în grupul de

Un grav accident rutier soldat cu trei persoane rănite a avut loc joi, la intrarea în localitatea suceveană Prisaca Dornei, comuna Vama.

Pe lângă cele relatate anterior, menționăm că impactul s-a produs în jurul orei 15:00.

Cercetările polițiștilor au arătat că accidentul s-a produs după ce un bărbat (28 ani, din Vatra Dornei), aflat la volanul unei mașini marca Audi, a pierdut controlul autoturismului, a intrat pe contrasens unde a lovit autoturismul Toyota, condus de un alt bărbat (66 ani).

După impact, o persoană (pasageră pe bancheta din spate) din Toyota a rămas încarcerată. Pe lângă ea, au mai fost rănite alte două persoane din primul autoturism.

Persoana care a rămas încarcerată, o femeie de 63 de ani, a fost extrasă de către pompierii militari suceveni și transportată la Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc. Acolo, în ciuda eforturilor de a o resuscita, medicii au constatat decesul femeii.

O altă accidentare gravă a suferit o tânără (21 ani), pasageră din față în Audi. Ea a fost diagnosticată cu „TCF contuzie toraco abdominala forte, contuzie bazin, şoc traumatic”.

Cea de a treia victimă e șoferul autoturismului Audi, care a suferit doar o contuzie ușoară.

De menționat că ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de