Mirela Adomnicăi susține necesitatea unei noi echipe de conducere la Primăria Șcheia care să fie receptivă la nevoile imediate ale localnicilor: În satul Sf. Ilie sursa de apă este un izvor consemnat din vremea lui Ștefan cel Mare


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, și candidatul PSD la funcția de primar al comunei Șcheia, Cristian Burac, și-au exprimat, vineri, preocuparea față de situația din comuna Șcheia, cea mai bogată comună din județ și unde locuitorii nu beneficiază de utilitățile necesare.

Adomnicăi a spus că în satul Șcheia, „oamenii cu case înfloritoare au dorința de a avea canalizare”.

Totodată ea a arătat că în satul Sf. Ilie, oamenii sunt nevoiți să-și ia apa din izvorul consemnat încă de pe vremea lui Ștefan cel Mare pentru că o altă sursă de apă este de cumpărare a apei pentru că acest sat nu are sistem centralizat de apă, iar fântânile sunt secate în mare parte.

Subiectul Zilei – Live din comuna Scheia

Mirela Adomnicai, candidatul PSD ptr CJ Suceava și Cristi Burac, candidatul PSD ptr Primaria Scheia Live la Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 3 septembrie 2020

Candidatul PSD la funcția de primar al comunei a menționat că de-a lungul timpului consilierii PSD au propus proiecte ca să fie făcută o amenajare la acest izvor consemnat de pe vremea lui Ștefan cel Mare, care este un simbol local, și  să fie amenajat în zonă un parc cu un foișor, dar că s-a realizat doar o amenajare cu beton

Mirela Adomnicăi a completat că ceea ce e în satul Sf. Ilie este o situație relevantă pentru comuna Șcheia, cea mai bogată din județ.

Ea a subliniat că această comună ar trebui să facă parte din zona metropolitană, dar din păcate, pentru locuitorii din comună în ceea ce privește utilitățile nu s-a făcut ceea ce trebuie.

„Este relevant că pentru locuitorii din Sf. Ilie, sursa de apă este un izvor consemnat din vremea lui Ștefan cel Mare”, a arătat Mirela Adomnicăi.

Ea a spus că dacă aceasta ar fi singura problemă, ar fi bine și că lucrurile ar evolua rapid cu o nouă echipă de conducere la Primăria Șcheia.


Intră acum și în grupul de