O zi, trei accidente, zece victime. Doi tineri care au efectuat depășiri neregulamentare și unul care a pierdut controlul mașinii au provocat accidente în care a murit o persoană, una e în stare gravă, au fost răniți doi copii și alți șase adulți


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de joi, 3 septembrie, în județul Suceava au avut loc trei accidente rutiere în urma cărora au fost rănite nouă persoane, iar una și-a pierdut viața.

Cel mai grav accident, în urma căruia o persoană a murit iar alta e în stare gravă, a avut loc la Prisaca Dornei. Am relatat despre acest subiect aici.

Un alt accident serios s-a produs în jurul orei 16:55, pe DN 2, între Dărmănești și Suceava.

Un tânăr (21 ani) din Bosanci a efectuat o manevră de depășire pătrunzând pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar de către o femeie (41 ani) din Vicovu de Jos.

În urma evenimentului rutier au fost rănite patru persoane, respectiv cei doi șoferi, dar și doi copii (3 și 13 ani), pasageri în mașina condusă regulamentar.

Un alt accident cu multe victime a avut loc în jurul orei 14:45, pe DJ 208A, în loc. Luncușoara, comuna Udești.

Acolo, un tânăr (20 ani) din Liteni, ajungând la intersecția dirijată cu indicatoare de prioritate cu DC 68-Securiceni, a efectuat neregulamentar manevra de depășire pe trecerea pentru pietoni, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de circulație.

În aceste condiții, tânărul a intrat în coliziune laterală cu o altă mașină, care circula din aceeași direcție și efectua un viraj spre stânga.

Astfel, au fost rănite trei persoane, respectiv șoferul care a provocat accidentul și doi pasageri din același autoturism (24 și 26 ani, ambii din Liteni). Toți trei au fost transportați la Spitalul Județean Suceava.

Niciunul dintre cei patru șoferi implicați în accidentele de pe DJ 208A și DN 2 nu era băut, iar în ambele cauze au fost întocmite dosare penale privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de