„Naționala de Reciclare” ajunge și la Suceava. Timp de trei zile sucevenii vor putea depune doze din aluminiu și PET-uri primind în schimb premii


Intră acum și în grupul de

Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, în calitate de suporter local al Campaniei „Naționala de Reciclare”, informeză că, în perioada 4-6 octombrie 2020, caravana campaniei va staţiona în municipiul Suceava, pe Esplanada Casei de Cultură, locaţie în care locuitorii oraşului sunt aşteptaţi să depună doze din aluminiu și PET-uri, în intervalul orar 10.00-18.00.

Potrivit directorului executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Suceava, Maria Mădălina Nistor, „Naţionala de Reciclare” este o campanie organizată de Asociaţia Alucro, în parteneriat cu GreenPoint Management, PENNY, Coca-Cola HBC, Bergenbier S.A. şi Can Pack Recycling, adresată publicului din oraşele Tulcea, Iaşi, Suceava, Bacău, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Constanţa și Bucureşti.

Foto: facebook / Every Can Counts

Totodată, campania se desfăşoară cu sprijinul autorităţilor locale, şi îşi propune să contribuie la conştientizarea importanţei colectării şi reciclării dozelor din aluminiu şi a PET-urilor, cât şi să implice oamenii într-un efort comun pentru binele mediului, la nivel de familie, de oraş şi naţional.

De menționat că în schimbul dozelor din aluminiu şi/sau a PET-urilor sucevenii vor fi premiați. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.


Intră acum și în grupul de