Poliția Suceava continuă aplicarea sancțiunilor mai dure în contextul Covid-19: Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și 150 de amenzi într-o singură zi


Intră acum și în grupul de

Încă o zi cu mai multe amenzi în contextul Covid-19 în județul Suceava după ce Prefectul Alexandru Moldovan a cerut structurilor MAI intensificarea acțiunilor de control, în special la agenții economici suceveni.

Concret, potrivit Prefecturii Suceava, în cursul zilei de 7 octombrie, polițiștii suceveni au efectuat verificări cu privire  la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în contextul Covid-19 la 650 persoane și 158 de societăți comerciale.

Astfel, au fost aplicate 150 de amenzi, în valoare de 10.370 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și neluarea măsurilor pentru diminuarea impactului riscurilor pandemiei.

Sursa citată mai arată că polițiștii au întocmit și un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Reamintim că numărul și respectiv valoarea amenzilor aplicate în contextul Covid-19 s-au mărit vizibil în data de 6 octombrie, când au fost aplicate 145 amenzi în valoare de 33.200 lei.


Intră acum și în grupul de