Un tânăr din Dărmănești, băut și fără permis, a reușit să fure și să avarieze două mașini într-o singură noapte


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (23 ani) din Dărmănești are probleme cu legea și este internat în spital cu mai multe traumatisme după o noapte de peripeții.

Inițial, sâmbătă, tânărul a fost lăsat să muncească în curtea unui localnic din Dărmănești, care a plecat cu familia.

În cursul acelei zile, tânărul a consumat băuturi alcoolice, iar spre seară a scos din curtea locuinței autoturismul marca Volkswagen, l-a condus pe străzile din localitate, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț.

Apoi, tânărul a revenit la aceeași locuință, a forțat ușile de acces, a pătruns în locuință unde a găsit cheile de contact ale celui de al doilea autoturism, marca Renault. În aceste condiții, el a urcat la volanul autoturismului pe care l-a condus pe drumurile publice din localitate, iar în jurul orei 02:00, în timp ce conducea auto pe DC 38 a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un stâlp.

Aproximativ la aceeași oră, proprietarul s-a întors acasă și a observat lipsa autoturismelor, anunțând Poliția.

Astfel, polițiștii l-au identificat pe tânărul, care a avea mai multe leziuni, nu departe de la locul accidentului suferit cu cea de a doua mașină.

De menționat că el a recunoscut faptul că a condus fără drept două autoturisme și le-a avariat pe amândouă.

Totodată, tânărul a fost testat cu alcooltest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe lângă asta, s-a constat că el nu are permis.

Tot atunci, tânărul a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat preliminar cu „agitație psihomotorie, TCC cu TCF prin accident rutier, epistaxis oprit spontan, halenă etalonică , plagă regiunea nazală”, rămânând internat pentru investigații suplimentare.

În prezent, el este cercetat penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducere unui vehicul sub influența alcoolului”, „furt în scop de folosință”.


Intră acum și în grupul de