VIDEO // Detaliile incendiului de la Mitocu Dragomirnei: Focul a distrus două anexe gospodărești și a afectat casa de locuit


Intră acum și în grupul de

După cum am relatat anterior, o gospodărie din Mitocu Dragomirnei a fost afectată de un incendiu puternic izbucnit miercuri dimineața.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat la ora 9:35, intervenind atât pompierii militari cât și cei civili cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Reamintim că proprietara (40 ani) a suferit un atac de panică, iar paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor medical. Ulterior, femeia și-a revenit și a refuzat transportul la spital.

În același timp, pompierii se luptau cu focul care a cuprins adăpostul de animale și o magazie, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Incendiu Mitocu Dragomirnei

Incendiu la Mitocu Dragomirnei – Pompierii și Ambulanța au intervenit de Urgență la fața locului!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 11 noiembrie 2020

Până la urmă, au ars cele două construcții anexe (din lemn, cu învelitori din tablă, respectiv azbociment), pe o suprafață totală de aproximativ 140 mp, circa 5 metri cubi lemn de foc, 3 tone de cereale, utilaje și unelte din gospodărie și alte bunuri.

Totodată, s-au degradat zugrăveala, geamuri și elemente de tâmplărie din PVC (ferestre și ușa de la intrare) ale casei de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 11:27, iar pompierii au salvat locuința gospodăriei, cu bunurile din interior.

Sursa citată precizează că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui foc deschis în spații deschise, ale cărui scântei, purtate de vânt, au aprins construcțiile din lemn aflate în apropiere.


Intră acum și în grupul de