Pieton care traversa neregulamentar o stradă din Câmpulung Moldovenesc, lovit de o autospecială de Poliție


Intră acum și în grupul de

O autospecială de Poliție a fost implicată într-un accident rutier produs marți dimineața, pe str. Calea Bucovinei din mun. Câmpulung Moldovenesc

Autospeciala Dacia Logan era condusă de un agent principal de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției mun. Vatra Dornei, în mașină fiind și alți doi agenți.

Astfel, în apropierea intersecției cu str. Plevnei cu str. Calea Bucovinei, șoferul l-a surprins și accidentat pe un localnic (44 ani), care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului public, din zona unei stații de autobuz.

Ulterior, pietonul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

La rândul său, pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de