O nouă reclamație la 112 privind un camion supraîncărcat cu lemn în Sucevița. În urma verificărilor s-a stabilit că lemnul transportat era în conformitate cu avizul de însoțire


Intră acum și în grupul de
foto ilustrativă

 Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați, sâmbătă la prânz, prin 112 de un bărbat în legătură cu o  autoutilitară cu semiremorcă ce transporta material lemnos este  supraîncărcată.

Camionul cu semiremorcă, ce era condus de un bărbat din Sucevița,  a fost oprit pe DN 17A în comuna Sucevița.

Șoferul a prezentat pentru control documentele personale, documentele ansamblului auto, avizul de însoțire emis la data de 19.12.2020, ora 11:55.20, pentru cantitatea de 28,71 m.c. lemn rotund rășinoase brad-molid pentru semiremorcă, precum și avizul de însoțire emis la 19.12.2020, orele 11:50:22, pentru cantitatea de 17,50 m.c. lemn rotund rășinoase brad-molid, pentru autoutilitară.

 Ansamblul auto a fost condus la Atelierul de Împletituri Marginea, în vederea inventarierii cantității de material lemnos transportate.

 Un silvicultor din cadrul Ocolului Silvic Marginea a procedat la inventarierea cantității de materiale lemnoase din ansamblul auto mai sus menționat și s-a constatat că în autoutilitara se afla cantitatea de 27,82 m.c. lemn rotund rășinoase brad-molid, iar în remorcă se află cantitatea de 17,18 m.c. lemn rotund rășinoase brad-molid, astfel cantitățile corespunzând din punct de vedere al volumului cu luarea în calcul a toleranțelor.


Intră acum și în grupul de