Donație de echipament sportiv în valoare de 20.000 lei pentru CSM Dorna din partea asociației „Totul este posibil” din București


Intră acum și în grupul de

Rezultatele remarcabile a sportivilor dorneni de la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” la competițiile desfășurate în ultimii ani au fost observate și de asociația bucureșteană „Totul este posibil”.

Astfel, la începutul aceste săptămâni, CSM Dorna a primit o donație din partea asociației menționate. Aceasta constă în 20 perechi de adidași de alergare moderni, bustiere pentru fete și alte materiale pentru desfășurarea antrenamentelor. Valoarea donației este de aproximativ 20.000 lei.

Potrivit profesorul antrenor de la CSM Dorna, Cristian Prâsneac, echipamentul va permite realizarea unei pregătiri mai eficiente a sportivilor, ceea ce va conduce la obținerea noilor medalii.

„Aș vrea să mulțumesc Asociației Totul este Posibil din București pentru sprijinul pe care l-am primit. Acest echipament sportiv de calitate era foarte necesar și sper ca prin sprijinului primit sportivii mei să fie mai motivați în pregătire și să obțină rezultate și mai bune la următoarele competiții”, a declarat Cristian Prâsneac.


Citiți și:


Intră acum și în grupul de