Suceveancă care trebuia să stea în autoizolare, prinsă „cu treburi” la Iași. E al optulea caz depistat doar săptămâna aceasta


Intră acum și în grupul de

Polițiștii continuă să identifice persoane din județul Suceava care ignoră măsurile de autoizolare impuse în contextul Covid-19.

Cazul cel mai recent s-a produs joi, 15 aprilie. Astfel, polițiștii mers la domiciliul unei femei (40 ani) din Dolhasca, care trebuia să stea în autoizolare. Cu toate acestea, femeia nu se afla la domiciliu. Fiind contactată telefonic de polițiști, ea a precizat că a plecat „cu treburi” la Iași. Drept urmare, suceveanca s-a ales cu o amendă de 1.000 lei.

Anterior, miercuri, au fost depistate trei astfel de cazuri. Mai exact, un tânăr din Vatra Dornei a plecat la cumpărături, deși trebuia să stea în izolare în perioada 10-23 aprilie.

În aceeași zi, o familie compusă din trei persoane din Drăgușeni a fost prinsă în trafic, asta în condițiile în care cele trei persoane trebuiau să stea în carantină până la data de 16 aprilie. Fiecare a primit câte o amendă de 1.000 lei.

Reamintim că la începutul acestei săptămâni, polițiștii au mai depistat trei persoane care nu au respectat măsura autoizolării.

Concret, este vorba despre un bărbat din Bălăceana care a fost amendat tot cu 1.000 lei și două femei din Arbore, care ignorând măsura carantinării, au plecat în Italia. Femeile, mamă și fiică, au fost sancționate cu amenzi mai mari, în sumă totală de 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de